کد خبر 272377
۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷

توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید

توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: نیروی انسانی مهم‌ترین منابع یک دستگاه است و اقدامات مهمی برای توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در برنامه داریم.

به گزارش پایگاه خبری حیات، معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه که امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه در سال اجتماعات بنیاد برگزار شد، گفت: نیروی انسانی مهم‌ترین منابع یک دستگاه است و اقدامات مهمی برای توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در برنامه داریم.

ملک محمد نجفی، معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص مسئولان،  گفت: مهم‌ترین موضوع مورد تاکید ایشان پیگیری مسئولان نسبت به امور انجام شده است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران  افزود:  انضباط مالی و اداری باید مورد  توجه قرار بگیرد و سرلوحه کارها شود و نباید اجازه بدهیم که منابع حیف و میل شود.

نجفی با اشاره به آماری از نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: نیروی انسانی مهم‌ترین منابع یک دستگاه است  و اقدامات مهمی برای توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در برنامه داریم. 

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران  به بیان برخی از اقدامات انجام شده توسط این معاونت پرداخت و خاطرنشان‌کرد: در حوزه فناوری اطلاعات شاهد به روز رسانی زیرساخت  فناوری و اطلاعات در بنیاد خواهیم بود. همچنین امسال شاهد جهش جدی در زمینه بودجه بودیم و مطالبات جامعه ایثارگری از جمله بیمه و شهریه دانشجویان با تلاش رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران محقق شد.
 

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha